Over ons samenwerkingsverband

Gezinsvriendelijk Scheiden is bedacht en ontwikkeld door Anneke de Groot van De Scheidingsbegeleider. Anneke gelooft in de kracht van het gezin. In samenwerking met onafhankelijke professionals op het gebied van echtscheiding loodst zij gezinnen met succes door een scheiding, waarbij alle aspecten van een scheiding aan bod komen. 

Wie deze echtscheidingsspecialisten zijn? Stuk voor stuk rotten in hun vak, en met name doorgewinterd op het gebied van gezinsscheidingen. Graag stellen we jullie voor aan:

De onafhankelijk specialisten van Gezinsvriendelijk Scheiden

Gezinsvriendelijk scheiden mediator en scheidingscoach Anneke de Groot
Anneke de Groot
Coach en regiehouder

Anneke begeleidt al jaren ouders in scheidingen met spanningen. Zij is hierin onderscheidend door haar open en directe manier van communicatie en zij brengt snel rust en duidelijkheid voor het gezin. Het door haar ontworpen tijdelijke gezinsplan en het gezinsgesprek dragen hier ook aan bij. Het verdriet binnen het gezin is niet te onderschatten en Anneke begeleidt het gezin met alle aandacht die het gezin verdient. Zij bewaakt als mediator, kindbehartiger en financieel scheidingsdeskundige de zorgen, wensen en eisen van het gezin.

E-mail: info@gezinsvriendelijkscheiden.nl

Gezinsvriendelijk scheiden financieel adviseur Judith van den Nieuwenhuijsen
Judith van den Nieuwenhuijsen
MfN-registermediator en Register Financieel echtscheidingsadviseur

Judith is als fiscaal jurist en als mediator gespecialiseerd in een goede en gelijkwaardige financiële en fiscale afwikkeling van jullie scheiding. Daarbij gaat zij uit van jullie wensen en houdt een gezonde financiële toekomst voor ogen voor het gezin. Dat is niet altijd zo eenvoudig als het wellicht lijkt: een belastingheffing kan snel aan de orde zijn. Gericht op jullie situatie biedt zij altijd maatwerk en oplossingen die niet standaard hoeven te zijn. Er is altijd meer mogelijk dan jullie misschien denken.

E-mail: info@gezinsvriendelijkscheiden.nl

Gezinsvriendelijk scheiden advocaat Esther Smal
Esther Smal
Advocaat in familierecht

Esther kan als advocaat ingeschakeld worden voor jullie scheiding. Uiteraard mogen jullie zelf ook een advocaat aanwijzen. Met haar jarenlange ervaring, ook als bijzonder curator en mediator heeft Esther bewezen vanuit het gezin te kijken of een scheiding in onderling overleg geregeld kan worden zodat een procedure bij de rechtbank kan worden vermeden. Bij juridische vragen is zij graag jullie sparringpartner. Zij is lid van de vFAS en MfN.

E-mail: info@gezinsvriendelijkscheiden.nl

Leden

Gezinsvriendelijk Scheiden met kinderen rouwtherapeut Marielle van der Laan
Mariëlle van der Laan
Verlies- en rouwtherapeute

Mariëlle is lid van Gezinsvriendelijk Scheiden Noord Holland en één van de therapeutes voor kinderen, waar wij graag mee samenwerken. Elk kind stelt zij op haar gemak en dit doet zij met een onbevangen openheid waar de kinderen gek op zijn. Zij werkt samen met Anneke in het gezinsgesprek en dit blijkt elke keer weer van onschatbare waarde voor het gezin. Door haar jarenlange ervaring met jongeren en ouderen bij het omgaan met verlies en als Kindbehartiger, is zij een drijvende kracht in de communicatie tussen ouders en kinderen.