Wat kost een scheiding? Bekijk onze scheiding tarieven

Wat kost een scheiding met kinderen?

Gezinsvriendelijk Scheiden is een compleet pakket, waarbij we jullie scheiding regelen vanaf de eerste kennismaking tot de formele scheiding bij de rechtbank. Elke fase in het scheiding-stappenplan is in het pakket opgenomen. Je mag erop rekenen dat je scheiding van A tot Z optimaal geregeld is.

We laten jullie bovendien niet aan jullie lot over zodra de papieren getekend zijn. Want nazorg, dat hebben wij hoog in het vaandel. Hierdoor blijft er rust en kunnen jullie altijd bij ons terecht. Uit ervaring is gebleken dat nazorg binnen één tot twee jaar niet meer nodig is. Hoe fijn is dat?

Wat kost een scheiding gemiddeld?

Besef dat je bij scheiden kosten moet maken waar je misschien nog niet over nagedacht hebt. Er zijn op het internet talloze partijen te vinden die goedkoop scheiden aanbieden. Behandelen zij alle stappen of is het een standaard-scheiding? Vraag hier gerust naar. Je kunt de scheiding immers niet nog een keer doen. Wij zien te vaak gezinnen met problemen omdat niet alle stappen zijn behandeld. En daar heb je wel recht op.

Een scheiding met kinderen kan daarom gewoon niet goedkoop. Als je het beste voor hebt met je gezin, dan moet je je scheiding compleet en optimaal laten regelen. Een troost: je deelt de kosten met z'n tweeën. 

Tarief

Tijdens het intakegesprek leggen wij uit wat de kosten voor jullie scheiding zijn. Het is tenslotte maatwerk en het aantal kinderen speelt een rol, wel of geen huwelijkse voorwaarden, misschien heeft één van jullie een eigen bedrijf, is er een koopwoning, zijn er erfenissen, heeft één van jullie geld geïnvesteerd tijdens het huwelijk? Veel aspecten spelen een rol en een scheiding vraagt gemiddeld 20 tot 25 uur. Dat is al het werk achter de schermen dat wij doen en de gesprekken met jullie en de kinderen.
De kosten voor een advocaat, het griffierecht en alle benodigde aktes bespreken wij ook met jullie. Een afbetalingsregeling behoort tot de mogelijkheden, want soms duurt het even voor er geld vrij komt. Alle begrip hiervoor.

Bij een eigen onderneming of specifieke huwelijkse voorwaarden, kan meerwerk gelden. Dit bespreken we uiteraard vooraf met jullie. We doen niets zonder jullie goedkeuring.

Onze TIP: bespaar niet op je gezin! Samen komen we er altijd uit.